Bedste Backyard parter til din udendørs

Shirley Jones / May 27, 2016

Patio Party Idéer:

Der er et så stort antal af forskellige former for terrasse sammenkomster, hvoraf størstedelen vil inkorporere diverse udendørs gengivelser. Uanset om din terrasse er lidt eller enorme, er der øvelser og tanker tilgængelige. Midt anstændige klima, det er så naturligt at konceptualisere en open air fest. En grill indsamling er den mest anerkendte tanke i vestlige nationer. Dette bliver nu omfavnet i nationer rundt omkring i verden. Ved siden af den måde, at det ikke er meget anstrengende, kan alle have nogle gode tider, mens madlavning deres egen grill.

 

På off chance for, at du er en mere modig vært, så kan du tilføje get-up-and-go til din indsamling ved at have adspredelser. Dette kan tage mere tid i endnu arrangere dine besøgende vil uden tvivl have en fabelagtig tid. Trivia forlystelser og giver uden ende enkle tokens vil gøre din indsamling værd at erindre. Sammenkomster er ekstremt regelmæssig og du har brug for din indsamling til at fremstå som noget andet. Gør det så sjovt som med rimelighed kan forventes af ordregivende nogle ekspert indsamling kunstnere som conjurers eller jokesters. Dette er for kiddy parter såvel som for voksne også.


På grund af uberegnelige klima, ville det ligeledes være kyndige at indføre en indsamling telt. Dette er for at afholde sig fra at have dine besøgende overhældt i regnskyl lige på off chance for, at der er en pludselig storm. Under alle omstændigheder, hvis din terrasse har en veranda eller et sikret dæk, så samle teltet, vil ikke være afgørende. Terrasse sammenkomster er generelt gjort sent hen på aftenen. På grund af dette, skal du muligvis tilføje nogle belysning til din terrasse. Du har brug for dine besøgende eller gæster til at være behagelige, mens man spiser.

 

Surf på internettet og søge efter de bedste leverandører til gårdhave telte og lys. Disse leverandører har bedre end gennemsnittet tanker, hvor at oprette, hvad du har brug for. For at afholde sig fra at dække eller over-forskønne din terrasse, forsøger først at konceptualisere din opfattelse af, hvad en anstændig græsplæne indsamling er. Det er bedst at optage alt det, du har brug for og har brug for. Enkelte leverandører eller leje organisationer kan udnytte dit fravær af parathed og beskylde dig for ting, du ikke behøver gider med. Tænk før du siger ja eller samtykke til deres anbefalinger. På trods af det faktum, at de ved mere om at samle behov, er det stadig bedre for dig at have din egen bestemt idé.

Fejring på den rigtige sæson:

Sommeren og foråret er de bedste sæsoner for græsplæne parter. Himlen er normalt klar, og der er sådan en række øvelser, du kan gøre. På off chance for, at du har en pulje på din terrasse, så en pulje indsamling er det bedst at have. Det kan være potluck eller du kan have alt. Det er bydende nødvendigt at have forfriskninger og lette snacks midt pool parter. Gør indsamling sjovere ved at have pool gengivelser. Det er hele tiden vigtigt at overveje velfærd af dine besøgende samtidig lette enhver form for komsammen, dog. Så gør alt sikkert.