Føl Fuld Med færre kalorier

Shirley Jones / October 3, 2016

Få mere fit og føler fuld med færre kalorier. Er dette tilfælde lyde som en anden hurtigt afregne kost garanti med en desillusionerende lukning? Jeg kan forstå, hvorfor du kan føle den måde, men tro mig, det er ikke et trick. Ikke bare er det en reel fordring, det er grundlæggende og enkelt at gøre. Hvad mere er, bedst af alt, vil du ikke føle glubende og nægtet.

Her er de måder, hvorpå det fungerer. Du bør simpelthen indse hvilke sustenances top du ud med de mindst kalorier og hente dem oftere end ikke. Betragt det som denne. I tilfælde af, at en stor del af dine næring beslutninger pack masser af kalorier i alle nippe – før dagen er forbi – du vil fortære mere end du har brug for. Hvad mere er, derfor, du vil konstant tage på i vægt eller tror, at dens svært at tabe. Ikke desto mindre, ved at udvælge sustenances der er mindre kalorie-tyk men så påfyldning, kan du håndtere din vægt uden at føle sulten konstant. Dette vil udvide dine odds for opholder sig med din arrangement og opnå din endelige vægt og velvære mål.

Sulte dig selv at komme i form er ikke bare meningsløst – det er uheldigt. Tag efter disse grundlæggende skridt for en mere fordelagtig mere overbevisende tilgang at kaste dem ekstra pounds og holde din ønskede vægt.

1. Opbygge. Tryk flere grønne fødevarer i din kost rutine for varigheden af dagen ved fastsættelse havre med bær, gnave på et æble eller gulerod pinde, tucking dine mest elskede veggies i din sandwich eller bare udvide omfanget af veggies på din tallerken.

2. Spis suppe. Et segment af næring, som bigly påvirker mængden af det du spiser, er vand. Vand tilføjer vægt og volumen til sustenances uden herunder kalorier; ved slutningen af dagen, det bringer ned kalorie tykkelse næring. Juice baseret suppe, for eksempel, vegetabilsk korn er en vand-rige næring, der vil top du off uden at trykke på kalorier. Spises mod begynde på din aftensmad, vil det løfte ånderne din trang. Selv med denne ekstra kursus du er tilbøjelig til at spise mindre samlede kalorier midt i festen.

3. Slået det overskydende. Uden at give op smag, kan du klippe kalorier ved at reducere fedt i næring. Udnyt en littler mål for usædvanligt dejlig olie, for eksempel, ekstra jomfru olivenolie, skifte til lavere fedtindhold mejeriprodukter poster, og købe de magreste udskæringer af kød og spise mindre. Fedt packs mere end det dobbelte af det samme antal kalorier i en ounce af næring end både sukker og protein.

4. Lager dit køkken. Fyld dig skabe, pulterrum og is brystet med et udvalg af dine mest elskede lave sustenances kalorie-tykkelse, så det er, hvad du spiser, når du har munchies. For eksempel æble snit med en fedtfattig cheddar kile, tomatsuppe med ost med barn gulerødder, en lille scoop af sans fedt tykmælk med et par klumper af sprød ananas, en multigrain saltine med et strejf af fedtfattig ricotta cheddar og en regn af nektar ; beslutningerne er endeløs.

5. Spis hvad du kan lide. Skift dine øverste valg i modsætning til at dispensering med dem. For eksempel tilføje grøntsager til dine mest elskede blended retter – opbygge bønne gryderet, gryderetter, og selv makaroni og cheddar med vand-rige grøntsager som broccoli, gulerødder eller tomater.

6. Gør det positive. Koncentrer dig om hvad du kan spise, i modsætning til, hvad du ikke kan. Udforsk forskellige veje om markante lavt kalorieindhold-tykke sustenances og gøre kosten mønstre, du sætter pris på, så du bo med det.

Flyt til den ene side McDonalds og Burger King. For en “ægte” ekstra kvalitet aftensmad, forsøge denne dejlige formel fyldt med smag og næring – uden hver eneste af de kalorier.

Crisp TOMATSAUCE på pasta

Image result
Høflighed af Supermarked Savvy

1 (16 ounce) pk. Hodgson Mill Whole Wheat Spaghetti med Sleben Flaxseed

1 beholder rødløg, hacket

1-2 fed hvidløg, hakket

1 spsk. olivenolie

8 – 12 nye klar tomater, skrællet og groft hacket (8 glas) eller 2 (. 28 oz) krukker hakkede tomater

¼ container ny basilikum, skåret

2 tsk. sukker

2 tsk. tørret oregano

1 (6 ounce) kan tomat lim

Salt, peber og parmesan cheddar til smag

I en stor gryde, svits løg og hvidløg i olivenolie indtil delikat. Blend i nye tomat klumper, urter og smag. Opvarm til det punkt, kogning, skru ned varme og gryderet i 30 minutter. Bland i tomat lim og ragout i 5 minutter længere, eller indtil opvarmet igennem.

Mens tomaterne er stewing, kok pasta som pr bundt lejer. Nedbryder dog ikke vaske. Serveres varm pasta færdig med frisk tomatsauce og et drys af parmesanost cheddar.

Udbytte: 6 portioner

Hver portion: 276 kalorier; 9 g. kostfibre; 49 g. sukker; 12 g. protein; 3 g. fedt; 1 g. gennemblødt fedt; 600 mg omega-3; 0 mg. kolesterol; 40 mg. natrium.

Vejen til evig vægttab er at have en spise stil, der er både nærende og tilfredsstillende. Med alle de hurtige fix kost påfund derude, kan det være usædvanligt test. Jeg vil gerne hjælpe dig kaste pounds ved at lave en skræddersyet aftale, som tillader dig at sætte pris på solid tilfredsstillende næring – en chomp på én gang.