Hvorfor du måske skulle tilføje ingefær til din kaffe

Shirley Jones / March 31, 2017

bliv sund med ingefær i kaffenIngefær og kaffe, to power hus superfoods på egen hånd, tilføje dem sammen selv, og vi får en drik, der er i stand til endnu større ting!

Mens jeg foretog min daglige forskning for mit freelance arbejde snublede jeg over en artikel på hurtigtslank om kaffe om de biologiske interaktioner af disse to fælles helsekost.

Hvad jeg fandt ud af var intet ekstraordinært, men absolut værd at dele! Især i betragtning af det bliver koldere udenfor, og både ingefær og kaffe er gode opvarmende fødevarer.

Ingefær & Kaffe & Antioxidant Power

Hvis du ikke vidste det, så er både ingefær og kaffe er på toppen af ​​antioxidant lister. Kaffe er faktisk nummer et antioxidant-rige fødevarer både i mængde og forbrug – med ingefær ikke alt for langt bagud.

Kaffe har været forbundet med et stigende antal potentielle sundhedsmæssige fordele, herunder beskyttelse mod lever- og tyktarmskræft, type 2-diabetes og Parkinsons sygdom, ifølge nogle nylig offentliggjorte undersøgelser jeg har læst.

Ingefær er en anden kraftcenter af en fødevare. Det er et af verdens sundeste fødevarer, og det er FAKTA. De medicinske anvendelser af ingefær spore nogle 2000 år og er blevet fundet i kulturer rundt omkring i handsken. Det kommer fra Asien, men er værdsat i Indien, Afrika og i mit køkken, hvor jeg rist det hver morgen for min binyre-breakfast tonic.

Faktisk mens vi er på emnet af fakta, her er et par stykker af beviser til at bakke de mange fakta af ingefær.

  1. Det er ernæringsmæssigt-tætte. Ingefær faktisk har bredspektret antibakteriel, antiviral, antioxidant og anti-parasitære egenskaber, for blot at nævne flere af sine mere end 40 farmakologisk actions.
  2. Det er anti-kræft. Ginger anti-inflammatoriske egenskaber uden tvivl gøre det fordelagtigt for mange kroniske inflammatoriske sygdomme, herunder kræft. Faktisk har forskning offentliggjort i British Journal of Nutrition6 demonstreret in vitro og in vivo anticanceraktiviteten af ​​ingefær, tyder det kan være effektivt i behandling af prostatacancer.
  3. Det fremmer sunde kolesterol. Ifølge en omfattende gennemgang, et klinisk forsøg, der blev udført fandt, at efter indtagelse af tre gram tørt ingefær pulver til 30 dage, diabetiske deltagere havde en signifikant reduktion i blodglucose, triglycerid, totalt cholesterol og LDL cholesterol.
  4. Det beskytter mod diabetes. Man mener, at ingefær har en positiv effekt på diabetes, fordi det: hæmmer enzymer i kulhydratmetabolismen. Forøger insulinfrigivelse og følsomhed. Forbedrer lipidprofilerne.
  5. Den beskytter leveren og mere. Ingefær også er også blevet etableret for at have en beskyttende effekt mod leversygdom yder beskyttelse til diabetiker lever, nyrer, centralnervesystem, og øjne.

Hvorfor du skal tilføje ingefær til din kaffe

Den forskning, jeg læste viste, at den aromatiske tilsætningsstof af ingefær til kaffe er i stand til at ændre antioxidant egenskaber af kaffe. Disse antioxidant-interaktioner kan identificeres ved anvendelse af to metoder.

”Antiradikal fytokemikalier fra kaffe og ingefær handlet synergistisk – isoboler vedtaget en konkav form, medens efter fordøjelse in vitro en additionsreaktion blev observeret; til gengæld kemiske standarder handlet antagonistisk. Vandekstraherbar LOX-inhibitorer handlet antagonistisk; men efter fordøjelse in vitro synergisme blev observeret. Den samme form for interaktion blev bestemt for standardforbindelser. Disse resultater blev bekræftet ved IF (interaktion faktor) analyse.”

Med andre ord, ved at kombinere ingefær og kaffe er det antioxidant og anti-inflammatoriske egenskaber forbedret. Hvis det ikke er god grund til at kombinere disse to underligt fødevarer end overveje dette, det smager lækkert!

Jeg anbefaler pulveriseret ingefær i frisk ingefær af to grunde. For det første er pulveriseret ingefær kommer til at smage bedre og bland bedre i en kop kaffe, især hvis du har din Bulletproof.

For det andet, pulveriseret ingefær faktisk har en anden betydning i kroppen. Frisk ingefær er bedre til at fjerne slim og for det anti-kvalme evner; mens pulveriseret ingefær er mere opvarmning og fremme mavesyren. Læs mere om de sundhedsmæssige egenskaber ved ingefær på Hurtigtslank.

I betragtning af at vi kommer ind i de køligere måneder her i staterne, vi vil begynde prepping fordøjelsessystemet brand til at håndtere de kølige måneder og fordøje de tungere fødevarer ofte indtages i løbet af de tungere måneder.

Her er en lille opskrift idé, først kan du prøve mit græskar Spice Bulletproof latte. En klassisk græskar krydderi indeholder kanel, nellike, muskatnød og ingefær. Dette er en lækker måde at snige nogle ingefær i din kaffe. Ellers prøv dette:

Ingefær-krydret kaffe

  • 1-2 kopper brygget kaffe
  • 2 spsk græs-fodret ghee
  • 1 spsk BrainOctane
  • 1 tbsp tocotrienoler
  • 1 tsk Vanillamax
  • 1 tsk ingefær pulver
  • 1 tsk Dandyblend eller brændt mælkebøtte
  • English Toffee Stevia at forsøde